Jump to content

changes in process


mmi
 Share

Recommended Posts

No system changes. It sounds like you inadvertently changed the site theme. I have removed the additional themes from the members group. You may have to log off and back on to see the change. 

Link to comment
Share on other sites

thanks for input !!

re log didnt help

the way it was first thing this morning,

where is this theme click?  ,likely another MS hack as the go back 2 weeks doesnt help either

washed out red /grey

really small old school 80's font

alerts were 1 click under the bell,has been 3-5 under the bars

birthdays showing as 1/3 page

Link to comment
Share on other sites

Scroll to the bottom of the page, and click on the word theme. The only option you should have is RPM_4.5. You may need to clear your browser's cache as well. Are you using a computer or tablet/phone to view the site?

Link to comment
Share on other sites

ONLY use ,real computer

no theme option available

and main page is 1/3 birthdays,which havent been shown since.....sept...?

some pages are  even the mini type ( ntr 6 ) , + with that same 1/3 page blank

will try cache again,did all else 3 x now,forgot yesterday to unplug isp,so expect ms hack

 

thanks

 

Link to comment
Share on other sites

done that 3x now, has to be MS hack as that was reset to only dump last 7 hours

still washed out color , baby font

about 1/2 the pages are showing with birthdays included or the 1/3 page blank

thanks will keep poking it.

Link to comment
Share on other sites

did the go back again

did cache 5 x in 5 min.... will not totally eliminate RPM ?

can only get the washed out colors small print ,wide ,spaces of nothing...?

thanks again for looking...

edit ....dont know what you are seeing but the screen copy changes  to wide screen .once someone else views it. and enlarges the print.

  1. Boards

    1.  

      General IH

      This Board Is For Technical IH Talk.

      428.5k
      posts
    2.  

      Coffee Shop

      The "Coffee Shop."
      Talk about most anything but read forum rules before posting.

      907.5k
      posts
    3.  

      Projects, Builds, & Restorations

      Post your project topics here

      11.5k
      posts
    4.  

      Support

      Website-Related Q & A Only Here.

      2.2k
      posts
    5.  

      Announcements

      Check Here for News From the Administrator.

      66
      posts
    6.  

      IH Construction Equipment

      Crawlers, Payloaders, Scrapers, etc.

      122.1k
      posts
    7.  

      IH Trucks

      Semi, Pickup, etc.

      17.3k
      posts
    8.  

      IH Engines

      International-built Engines: All Types

      12.1k
      posts
    9.  

      Cub Cadets

      All things Cub Cadet

      6.3k
      posts
    10.  

      IH Toys, Memorabilia & Collectibles

      Have cool IH stuff? Talk about it here.

      4k
      posts
  2. Archives

    1.  

      Archived Posts

      This Is A Read-Only Board.
      Active Posting is Disabled Here

      52
      posts
Link to comment
Share on other sites

@mmi What version of Chrome are you using? Version 49 is the latest for XP. (Version 89 is newest version that supports 7/8/10).  To find out, in a new tab enter this in the search bar: chrome://settings/help

Same question for you @TroyDairy 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...