Jump to content

Recommended Posts

hello,

I have a problem with the 3 pt lift on the tractor. it will go up no problem and will hold an implement fine. 

When you move the lever to lower the implement  the hitch is very slow to descend.

 

Could anyone help with the problem ?

 

the PTO works fine 

 

Also the steering is only under power when i have the auxiliary value in the up position to a dead end. Could this be linked ?

i have a video just unsure how to unload 

Thank you for any help 

 

Link to post
Share on other sites

Probably dirt in the unloading valve under the seat.

If you don't have a service manual they can be downloaded from the link below there is a whole section on trouble shooting and test the hydraulic system.

Link: 

Link to post
Share on other sites
14 hours ago, jimb2 said:

Probably dirt in the unloading valve under the seat.

If you don't have a service manual they can be downloaded from the link below there is a whole section on trouble shooting and test the hydraulic system.

Link: 

I’ve cleaned every valve as best as I can and it’s still no better ? 
 

there’s plenty of hydraulic oil as per the dipstick near the clutch. Unless it’s somewhere else ?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...