Jump to content

Recommended Posts

I have a 2656.  Hydro seems ok uses the foot pedals.   The loader is ok but not great a little slow not super powerful.    But the 3point hitch is about useless.   If you're above 1/2 throttle the loader is faster but still not real strong.  The lift arms will barely lift a grader box.      It does not settle after it has lifted it will stay up for days.     Changed filter ,changed releaf valve,   Assuming the pump is bad?  What's your all thoughts?

Link to post
Share on other sites

Two pumps on that tractors hitch hydraulics.  Big one is for the remote valves, second "piggyback" pump is for the 3pt, but when the 3pt is not in use it supplies oil to the remote valves.  Sounds like a weak piggyback pump to me, but you should test it to be sure.

Link to post
Share on other sites

Just tested the loader it has 1900 psi  not sure where to test 3pt  but I think your right 

Link to post
Share on other sites

your just testing pressure volume moves things you could also have a leak where the piggy back pump mounts (O-rings 2 places) but I would guess the hitch pump went south

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...