Jump to content
Sign in to follow this  
Driver1

N-14 celect+ misses on acceceration

Recommended Posts

1998 IH 9400, n-14 celect+ misses intermittenly on accereration. Since the first of October when this problem started , we killed the algea in the fuel system and ran several tanks of fuel to clean it

out, we had the overhead ran,replaced the plugs to theECM,replaced the ECM,thought it might be sucking air ,replaced all the fuel lines ftom tanks to pump, When you do a injector cut out test you can't 

pick out a bad injector,no check engine light no codes on ECM.. I got it in a different shop now, they are stumped, Any body got any suggestions.Thanks   John  PS the ECMcooler plate is bypassed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure if it is the same situation or not but we just had one that would run poorly at about 1700 RPM and up.  It was debris in the check valve on cooler plate.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

We found the problem. Number 1 &4 injestors were missing intermittenly.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...