Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'injectors'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Boards
    • Technical IH Talk
    • General Chat
    • Projects, Builds, & Restorations
    • Support
    • Announcements
    • IH Construction Equipment
    • IH Trucks
    • IH Engines
    • Cub Cadets
    • IH Toys, Memorabilia & Collectibles
  • Archives
    • Archived Posts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Is there a way to check the pump pressure on my 1486? I have an engine knock that appears to be fuel related. I have replace the injectors and blown out the return line and still have a knock. Engine will only start with starting fluid. I have already check to make sure timing is correct on pump and flywheel
  2. This past summer I bought a 1486 that my cousins bought new in 77. Before I bought it they let a friend borrow it and he blew it up while using it. It sat for probably 5 or 6 years so I was able to buy it dirt cheap. The engine has never been touched or overhauled. The friend told me that it blew either water or oil out of the exhaust stack and he shut it down right away. So he says. I figured he blew the head gasket and possibly warped the head. I dropped the fluids and oil and water both looked clean. Next I pulled the head and sent it to a machine shop to have it worked over. They told me everything looked good, ground the intake valves a little, replaced the injector sleeves, and whatever else it needed. In the mean time I noticed that the radiator was plugged and calcified so I sent it to a shop to have it rebuilt. I ordered a new water pump and temp sending unit. I reused the old injectors and did not have them tested. I installed new copper washers and dust seals. I replaced the head gasket and set the intake valves to 0.020 and the exhaust valves to 0.025. It has the old cam shaft. The engine when running has a ticking noise and I can’t locate where it’s coming from. Rocker arms are getting oil and look to be running like they should. I notice either fuel or oil running out of the exhaust manifold. I’m thinking of replacing all of the injectors next. Also engine pours out white smoke. Any thoughts or suggestions? Thanks
  3. I'm writing the story below! Newbie mistake. Not for sale!
  4. I'm needing an injector for my old 46 TD9 WD9, UD9 will work. my No.3 cyl was frozen and looked like it had been that way for some time. If you know anyone that might have some parts yank on the ol' email chain and point me in that direction, Please. Thanks Fat Dan
  5. I parked it in the woods 15 years ago because it had a bad ring and pinion. Could not find parts. Recently I have ran across Reliable Aftermarket Parts out of Williamston MI. They had what I needed. I had to grab it and tow it to my shop. Once I got it inside I found the engine was locked. Finally have gone thru injectors,glowplugs and got it freed up. Next I will start the pinion removal. This is a 1962 model. Anyone ever done this ring and pinion job? Doesn't look like much fun. Took the shifter fork case off>> Oh well, I'm laid off for the winter,, it will keep me busy
×
×
  • Create New...