Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'filter'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Boards
    • General IH
    • Coffee Shop
    • Projects, Builds, & Restorations
    • Support
    • Announcements
    • IH Construction Equipment
    • IH Trucks
    • IH Engines
    • Cub Cadets
    • IH Toys, Memorabilia & Collectibles
  • Archives
    • Archived Posts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. So Ive had a little trouble with the 3pt on the 686 lowering slowly once things warmed up a little (with a load on) Oil looks good, smells good, and was full. I totally forgot to change the hydraulic filter after I purchased the tractor and did the rest of the fluids (all but the rear end) so I went to the dealership and picked up a filter. Got home and pulled the cover plate off on the passenger side to see this..... So the filter was cratered and definitely not working. The relief valve was plugged also (supposed to be screen mesh under the small handle) so I went back
  2. I recently changed the hydraulic filter in my 574. Before I did this I had no issues at all with the hydraulics. Now I can't seem to get the filter primed back. I have actuated the lift controls over and over again to try and bleed the air out of the system. I don't have any pressure and I can't hear my pump whining like it use to. Do you think it's possible I had a weak pump and finally just went out upon trying to prime back this time? I've NEVER had this much trouble after a hyd filter change. Below is a picture of the filter. Dry as a bone. Not getting anything into the housin
×
×
  • Create New...