Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '72 volkswagen'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Boards
    • Technical IH Talk
    • General Chat
    • Projects, Builds, & Restorations
    • Support
    • Announcements
    • IH Construction Equipment
    • IH Trucks
    • IH Engines
    • Cub Cadets
    • IH Toys, Memorabilia & Collectibles
  • Archives
    • Archived Posts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. My MIL has this Karmann Ghia, my wife drives it one or two days a year to keep her happy, otherwise I store it and siphon the gas out a couple times a year and run it in my lawnmower (to keep the tank full and the gas fresh). It is in front of a parts lawn tractor i have in the barn, needed to get it out today, it ran fine when i put it away in November, today not a fart. I messed with it, coil had output when I opened the points manually with a screwdriver, I cleaned the points up with 220 grit But no spark at the plugs. The cap had this nasty arcing but looked clean and new otherwise. I rummaged around in a box of parts looking for a used cap or anything and found a whole Bosch tuneup . Didn't have my feeler gauge set because I didn’t have my utility truck. I tried everything I could and put in all the parts except the points (because I didn’t have gauges) finally in desperation I pulled the perfectly fine looking set out and put in the new set by eyeball. It fired up in half a crank. Miserable POS.
×
×
  • Create New...