Jump to content

Joelgoodwin

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Joelgoodwin

  1. So I drained the hydraulic oil witch I put in new last week and it was white with bubbles? filter on the right hand side under the seat and the orifice screen, the main filter screen has been cut off completely and the orifice was dirty, cleaned it and put it back together, same thing just moves slow with no power, I did notice a leak around the PTO shaft but I’m not sure if that’s a part of the hydraulic System, now for the “fast and slow” how can I get that pin? Does anyone have a picture of what it should look like? I also seen in a diagram that there should be a spring witch isn’t there
  2. Seems like The hydraulic pump has two pressure lines one goes to the power steering and the other to the control valve, and the hydraulic valve that was on the fender I removed and connected directly to the control valve, As for the Air vent and filler cap someone has cut the hood out that’s not where they originally should be.
  3. I took the “fast&slow” apart and there is no pin through the spool, it’s does have power steering on the left side. And here’s the plate that’s on the tractor it’s hard to read
  4. The auxiliary valve was plumed to the control valve or right back into the filler cap behide the seat, I removed it and hooked right to the control valve
  5. I’m having trouble with this tractor, the 3pt hitch will move up and down at high revs only but won’t lift 2 pounds.. power steering works at idle. On the control valve the “fast&slow” spool it’s free turning like it’s not connected to anything but the knob pushes out with the tractor running seeming like there’s fluid pressure, I’m not sure how it works I’m stumped any help would be great! Thanks
×
×
  • Create New...