Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tcmtech

Text editor is getting buggy again.

7 posts in this topic

I have been seeing a lot more problems with the text editor system again.

I have access to this site from three different computers all running completely different systems and web browsers but all of them seem to have similar issues from time to time with the font size changing, the quote function freezing or not working at all, or the text font itself changing when I open the editor to make a reply.

Anyone else getting these issues on and off as well?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting that too, along with the one I posted about before with the pop ups. Never got an answer on that problem! :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you give more information? What browser and version are you running? I have not seen any other reports of popups.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having problems getting replies to post. I hit post and nothing happens some of the time. Last time I had to go into more reply options and it posted from there--which I am having to do this time too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you give more information? What browser and version are you running? I have not seen any other reports of popups.

Internet Explorer 8. Haven't noticed it now today. :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you give more information? What browser and version are you running? I have not seen any other reports of popups.

Internet Explorer 8. Haven't noticed it now today. :unsure:

Unfortnately Internet Explorer 8 is most likely the cause. Can you try using either Mozilla Firefox or Google Chrome?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having problems getting replies to post. I hit post and nothing happens some of the time. Last time I had to go into more reply options and it posted from there--which I am having to do this time too.

Howard,

Are you using Internet Explorer? If so what version? To find the version click on help, then about Internet Explorer.

Share this post


Link to post
Share on other sites